0

No hay productos seleccionados

EXPERIENCE

Sabies que l’art pot ser terapèutic? 

El poder meditatiu de l’artesania, mentre treballes amb les mans, et produeix un benestar capaç de combatre l’estrès i l’ansietat. I saps que la natura ens recarrega d’energia?

A Nutopia Land, t’ofereixo una connexió amb la teva essència creadora i amb la natura, on poder fer un baptisme de vidre a la flama, i realitzar la teva primera peça. O senzillament badar, veient com es fon el vidre i agafa forma gràcies als teus subtils moviments i el poder transformador del foc.

Una experiència única i exclusiva entorn l’artesania i la natura, que pots regalar-te i regalar als altres. Si vols saber més, escriu-me a hola@nuriatorrente.com

Si l’experiència t’apassiona i vols aprofundir més, hi ha un gran ventall de camins pels quals podem passejar: Vitrofusió, transferència d’imatges al vidre, inclusions, termoformat, joieria amb vidre reciclat, vidre de llum amb borosilicat i vidre Murano, joieria en plata… Podem traçar a la teva mida l’experiència o curs que més desperti la teva creativitat.

Darrere de Nutopia Land hi és la Núria Torrente, artista i artesana del vidre amb més de vint anys d’ofici. Dues dècades fent el que més l’apassiona: Crear i treballar amb les mans.

Nutopia Land es troba al bell mig de La Selva, a MASSANES.

 

 

 

BIOS