0

No hay productos seleccionados

BLOG

Premiadas FIDEM 2021

Hoy os voy a contar quienes fueron las ocho mujeres a-lu-ci-nan-tes que ganaron los #premisfidem 2021:

– Marta Barrachina, premi Innovació. Cofundadora i CEO d’ADmit Therapeutics. Treballen en el desenvolupant d’un test per detectar de manera precoç l’Alzheimer i així arribar a temps per poder actuar.

– Imma Pericas, premi Emprenedoria Social. Presidenta de la Fundació NouXamfrà, que treballa per aconseguir el màxim nivell d’autonomia de les persones amb discapicitat intel.lectual.

– Meritxell Bautista, premi Corresponsabilitat. Cofundadora i presidenta de Fibracat TV, on els principals llocs de decisió l’ocupen dones. Treballa per combatre les desigualtats de gènere i aposta pel talent femení i l’empoderament de la dona.

– Maria Blasco, premi Tecnologia. Biòloga molecular, Cofundadora de Life Legth i actual Directora del Centre Nacional de Recerques Oncològiques d’Espanya. Ha desenvolupat la ltecnologia que permet mesurar la longitud dels telòmers i la previsió de divisió cel.lular, i per tant l’ecoectativa de vida.

– Isabel Reig López, premi Empresa Familiar. Presidenta de Laboratoris Reig i Jofre, creats el 1929 a Barcelona, representa la tercera generació al capdavant de l’empresa familiar. El laboratoris compten amb més de 1000 treballadors, 4 centres de desenvolupament i producció a Europa i més de 130 socis comercials en 70 països.

– Nausica Trias, Premi a la Internacionalització. Enginyera Industrial i Directora General d’AIS Group, Aplicacions d’Intel.ligència Artificial. L’empresa consultora en estratègia, finances i tecnologia, genera valor a partir de dades mitjançant Intel.ligència Artificial.

– Carla Termini i Marie Gutiérrez, Premi Emprenedoria. Fundadores d’UMA Intimates, una recent firma de lenceria amb valors i impacte positiu en les dones i el medi ambient, Inspirades per Fashion Revolution i el moviment #¿Quien hizo mi ropa?

– Guayente Sanmartín, premi Trajectòria Professional. Directora general d’impressió en gran format i 3 D a escala mundial a HP. Va entrar a l’empresa fa 25 anys com a becària, ha treballat en totes les funcions de la companyia i ha viatjat per tot el món, fins arribar al càrrec de Directora General.